vineri, 3 iulie 2015

Alina ion alicia medical

O fostă asistentă a firmei Alicia Medical Expert acuză societatea că „umflă. Firma Alicia Medical Expert a fost înfiinţată în anul 20de Alina Ion, acum în . Alicia Medical Expert - Ingrijiri medicale la domiciliu. Firma alicia medical expert - Bucuresti.


Aceasta apartine secretarului general adjunct al filialei PDL sector Alina Ion. Cum v-au pregătit cei de la Alicia Medical Expert înainte de prima zi de muncă?

Alina Ion este secretar general-adjunct în PDL. ID000 SC ALICIA MEDICAL EXPERT SRL, BUCURESTI, Str. Sector ION ALINA ANDREEA, 02131033fax.


Mulţumesc doamnei Alina Ion de la Alicia Medical Center şi doamnei Veronica, asistenta la acest centru, care a fost alături de mine până în . Printre cei care l-au susţinut se află şi PDL-ista Alina Ion, patroana firmei Alicia Medical Expert, specializată pe îngrijiri medicale la domiciliu. Femeia declara ca lucreaza la o firma din Bucuresti, Alicia Medical Expert, care are contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate, pentru . Alicia Medical Expert a ajuns la o cifră de afaceri record .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.