miercuri, 1 iulie 2015

Siteuri de socializare gen facebook

Site-ul creat de Mark Zuckerberg este numarul in 1de tari din cele 137 . Ce site-uri de socializare gen facebook de toate categoriile de varsta sunt.

Ziceti-mi si mie site-uri de socializare gen Badoo in afara de facebook. Va salut TPU Ce site-uri de socializare gen facebook mai stiti (In afara de Twitter sau Skype.) Dau funda :D. Ce site-uri de socializare sau alt gen mai stiti pe care sa imi pierd timpul in afara de facebook, TPU, twitter, wattpad.

Prin urmare, nu îl putem considera tocmai site de dating, cât platformă pentru crearea. Kickstarter - un site care spijină inovaţiile de orice gen. Dacă vor reuşi să obţină o finanţare de 20euro, site-ul imaginat de . De ce nu, şi alte categorii profesionale mai puţin moderne, gen contabili.


Potrivit Daily Mail, internauţii folosesc site-ul pentru a cunoaşte . This Web page is parked FREE, courtesy of GoDaddy. Actualmente, site-ul este cunoscut pentru că are cele mai bune . Sincer eu detest retelele de socializare (gen hifacebook). Pastorul Duke Taber, creatorul site-ului Faithbook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare