luni, 3 august 2015

Pompe spalatorie auto apa calda

Turbojet pompa apa calda Spalatorie auto. Vand pompa presiune spalatorie auto Fasa Maxima-Lavor (Karcher). Servicii, afaceri, echipamente firme Firme .

Pompa presiune profesionala spalatorie auto,380V, 5KW. Pompa cu presiune apa calda,wap,damf,spalator,aparat de spalat 22380. Vand regulator de presiune 2bari pentru pompe spalatorii auto. Masina ANNOVI REVERBERI este o masina de spalat cu apa calda, puternica, functionala, usor de folosit, fiind esentiala in procesele de spalare, curatare, .

Descriere:LKX 1515XP este un curatitor cu apa calda sub presiune cu pompa liniara si boiler vertical. Aparate de spalat profesionale la presiune inalta, cu apa rece. Descoperiti utilaje spalatorie auto la preturi reduse (produse). Aparatul de spalat profesional cu apa calda la presiune inalta Annovi Reverberi este.


Utilaje de spalat autovehicule si spalari industriale, pompele fiind noi si cu garantie de . Pompa profesionala spalatorie auto. Varful de gama al producatorului italian, . Pompa spalatorie auto sau diverse made in italy motor pe doi rulmenti 3kw .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare