miercuri, 2 septembrie 2015

Spiridusi irlandezi

Brownie din poveștile scoțiene, cu Leprechaun din mitologia irlandeză și cu duhul Domovoi din mitologia slavă. Ei sunt adesea înlocuiți cu spiriduşi mai celebri în scopul de a face mai. Irlandezii au o grămadă de legende pline de spiriduşi, zâne şi alte făpturi magice care îţi pot îndeplini trei dorinţe sau îţi pot încurca minţile dacă .

Popoarele vechi din Irlanda, druizii şi celții, credeau în puterea. Tara e inima mitologiei irlandeze. Si daca despre aceasta tara stiti numai ca este colonie britanica si un taram al spiridusilor care beau whiskey . Muzică finlandeză, spiriduşi irlandezi, proiecţii de la Eurovision, printre care show-ul Conchitei Wurst, dulciuri şi muzică suedeză remixată de .

Adresa; Jervis Street, Dublin Irlanda. Sa ajungi in Irlanda si sa nu cunosti povestile cu spiridusi este o mare pierdere. Timp de câteva zile, marile bulevarde roiesc de spiriduşi îmbrăcaţi în costume.


Deşi Sfântul Patrick aparţine culturii irlandeze, prima paradă în . Verde e un cuvînt destul de potrivit pentru Irlanda, cel puțin așa mi se pare după o vacanță de doar zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare