miercuri, 2 decembrie 2015

Pensiunea cisnadioara comentarii

Recenzii ale turistilor care au fost cazati la Pensiunea Cisnadioara Cisnadioara. Pensiunea, amplasata in zona turistica Cisnadioara, la poalele mutilato Cindrel, in vecinatatea cetatii, dispune de camere duble si camere cu trei paturi, . Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie – Cisnadioara la km de orasul Sibiu si 5m de orasul .

Pensiunea este situata in localitatea Cisnadioara la 200m de Cetatea Cisnadioara. Dispune de camere cu paturi, camere cu paturi, toate cu baie proprie, . Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie - Cisnadioara, la km de orasul Sibiu si 5m de orasul . Pensiunea Casa cu Flori este situată în Cisnădioara, la km de Sibiu.

Am fost nevoit sa raman doua zile in Sibiu si o cunostinta mi-a recomandat pensiunea Apfelhaus din Cisnadioara. Citeste parerile si comentarile scrise de cei care au fost cazati la Pensiunea Casa cu Flori. In inima Transilvaniei, la poalele muntilor Cindrel, Pensiunea Casa Belvedere. Aflat pe Valea Argintului, satul Cisnadioara este o zona turistica atractiva atat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.