vineri, 1 aprilie 2016

Dispozitiv de sters geamuri cu magnet

Cu noul Curatator pentru Stilca Like Magic Cleaner, datorita celor doi magneti cu care este dotat, amandoua dispozitivele de curatare sunt unite prin sticla. Instrument magnetic de stergere simultana a geamurilor interior - exterior la doar 79. Suprafetele magnetice vor tine impreuna cele dispozitive astfel incat .

Dispozitiv magnetic pentru spalat geamuri. V-ati gandit vreodata ca puteti spala in acelasi timp ambele parti ale unui geam? Dispozitiv pentru curatat geamurile Magnetic Window va ajuta sa curatati geamurile fara prea mult efort, economisind timp in acelasi timp. Curatator magnetic cu bureti pentru geamuri este un dispozitiv inovator și surprinzător, conceput special pentru curatarea sticlei. Aparat manual pentru curatat geamuri cu pulverizator.


Instrument de curatat geamurile, magneti curatare geamuri, Magnetic Wi. Dispozitiv de curatat geamurile Magnetic Window Wizard - Lei, Casa, Lavete. Preturi si oferta de produse din gama dispozitiv de curatat geamuri din toate magazinele online din Romania. Magnetic Window Wizar dispozitiv de curatat . Magnetic Window Wizar dispozitiv de curatat geamurile.


Acest dispozitiv minune curata eficient geamurile cu o grosime cuprinsa intre 4mm si mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare