vineri, 1 aprilie 2016

Iss facility services cluj napoca

ISS ofera o gama variata de servicii. ISS este lider mondial pe sectorul de Facility services, oferind o gama de servicii variata la nivel international. Locuri de munca ISS Facility Services. Pentru angajari la ISS Facility Services poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. Locuri de muncă la Iss Facility Services SRL.


Locuri de munca la Iss Facility Services SRL. Joburi active: Ingrijitor Cladiri (Cluj-Napoca, CJ) . ISS FACILITY SERVICES SRL, din Cluj-Napoca — Descriere, date de contact, produse şi servicii. ISS este lider mondial în furnizarea de facility services, cu peste 530. Compania Publix din Cluj-Napoca urmează cu de angajați.


ISS Romania livreaza servicii de curatenie generala pana la curatenie specializata. Cleaning Services - Valoare si curatenie pentru locatiile clientilor nostri. Citeste recomandarile despre Iss Facility Services S. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii tale in online. Compania Iss Facility Services SRL a fost infiintata in anul 2006. Sediul social al companiei este in localitatea Cluj Napoca, judetul Cluj.


ISS FACILITY SERVICES SRL BUCURESTI - ENTITATE FARA PERSONALITATE JURIDICA, CLUJ-NAPOCA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.