luni, 2 mai 2016

Spiridusii lui mos craciun

Se spune că Moş Crăciun are o sanie mare, mare, iar reni trag sania Moşului. Rudolf, renul şef care conduce sania are nasul roşu . Mos Craciun si spiridusii - Duration: 1:36.

Incerc sa explic cine sunt spiridusii lui Mos Craciun, pe intelesul copiilor, si sper sa nu-i obosesc cu prea multe amanunte, cu numele sau . Se spune ca spiridusii lui Mos Craciun sunt descendentii piticilor din Scandinavia. Acesti pitici aparau casa de spiritele malefice si erau buni si . Cel mai indragit personaj in perioada sarbatorilor de iarna este Mos Craciun.

El are o mare responsabilitate, trebuie sa indeplineasca dorintele tuturor copiilor . La un moment dat se credea ca spiridusii traiesc in satul lui Mos Craciun, satul de la Polul Nord. Cu toate acestea, în 19s-a descoperit ca nu . La un moment dat se credea ca spiridusii traiesc in satul lui Mos Craciun de la Polul Nord. Insa, in 19s-a descoperit ca nu exista reni la Polul Nord insa sunt o . Crăciunul a devenit sărbătoare legală în multe ţări abia în secolul al XIX-lea.


Nu au existat brazi împodobiţi şi colinde dintotdeauna. Moş Crăciun nu numai că nu crezu, dar în furia lui, a trântit-o pe baba Iova la pământ, a. Se spune că spiriduşii lui Moş Crăciun sunt descendenţii piticilor din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.