miercuri, 3 august 2016

Desciorchinator struguri electric pret

Zdrobitor struguri electric cu desciorchinator GRIFO. Zdrobitor-desciorchinator electric ENO Smalto. Compara preturile la Zdrobitor Desciorchinator, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Zdrobitor Struguri cu Desciorchinator BSR. Zdrobitor de struguri manual, fara desciorchinator, furnizat cu role de strivire reglabile, din aluminiu. Zdrobitor de struguri electric ENO Smalto.


Descoperiti zdrobitor struguri la preturi reduse (1produse).

Zdrobitor de struguri electric, fara desciorchinator, furnizat cu role de strivire reglabile, din . Zdrobitoare si desciorchinatoare manuale sau electrice, pentru obtinerea unui vin de. Mecanisme precum zdrobitoare si desciorchinatoare pentru struguri sunt . Utilaj folosit la zdrobirea și desciorchinarea strugurilor, destinat uzului casnic și semi-profesional. Comparati preturile magazinelor online la Accesorii de vinificaţie gasiti cel mai mic pret,. Descriere Desciorchinator de struguri cu zdrobire actionat manual LGCSR, cu. Producator: Szentkiraly Model: Presa De Struguri Si Fructe (SZP-20) . Zdrobitor de struguri cu desciorchinare Mecord la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Fisa tehnica desciorchinator struguri:Descarca pdf.

Comanda un zdrobitor pentru struguri. Desciorchinator zdrobitor struguri manual Baesso 190. Zdrobitor fructe Grifo PIGMO cu motor inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.