marți, 2 august 2016

Expert detailing bucuresti

Expert Detailing iti ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru intretinerea, refacerea, infrumusetarea si protejarea suprafetelor masinii tale. Pagini similareLocatie Expert Detailing. Avem locatii in Bucuresti: zonele Grivitei, Baneasa, Crangasi, Panduri, Autovit si Stefan cel Mare si locatii in tara - Timisoara, Valcea si Iasi.

Atat a costat un serviciu de cacat furnizat de marele Expert Detailing, cea mai renumita si laudata firma de detailing auto de pe la noi. Am primit si eu multe oferte de genul asta la mai multe spalatorii din Bucuresti — nu este . Data inscrierii: iunie 2013; Locatie: Bucuresti; Varsta: 32; Posturi: 2; Thanks: 2. Despre Expert Detailing nu am auzit si vazut lucruri prea bune, .

Detailing auto,polish auto,polish faruri, curatare tapiterie,curatare ,spalare,motor,detailing. Pe 4tuning găsești poze și filme cu expert detailing, produse expert detailing, ultimele știri și discuții pe forum despre expert detailing. Posts: 331; Joined: 10-November 08; Gender:Male; Location:Bucuresti. Ca sa nu se considere ca fac reclama dati voi search pe goagal cu expert detailing.


Recomand Clinica-Auto si Pro-Detailing, in Bucuresti. Am ajuns sa ma cert pe banii mei pentru EXPERT DETAILING si s-a ajuns la . Anul trecut am curatat interiorul la Expert Auto (acum Expert Detailing) si nu am fost prea multumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.