luni, 1 august 2016

Iss facility services timisoara

INFORMATII FINANCIARE ŞI FISCALE STATUS: Lichidare COD FISCAL: 90503NUMĂR DE . ISS ofera o gama variata de servicii. ISS este lider mondial pe sectorul de Facility services, oferind o gama de servicii variata la nivel international. Single Service - la achizitionarea unui serviciu ISS, clientii nostri au.


Single Service, precum si beneficii datorate integrarii serviciilor, . Iss Facility Services SRL angajeaza pentru pozitia Ingrijitor Cladiri in Timisoara, judetul Timis Informatii despre postul scos la concurs: Adresa: TIMISOARA, - . Dacă ai fost la Iss Facility Services S. Timişoara, scrie o recomandare, votează sau postează o poză făcută de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți useri care . Locuri de munca ISS Facility Services. Pentru angajari la ISS Facility Services poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. ISS Facility Services recruteaza pe eJobs.


Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. ISS Facility Services din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . Sunt angajata firmei de curatenie ISS FACILITY SERVICES SRL cu punctul de lucru la Raiffeisen bank(cu part time ore) In urma .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.