luni, 1 august 2016

Urinal akut pareri

Noi vă recomandăm URINAL AKUT pentru tratamentul rapid și eficient împotriva infecțiilor urinare. O singură pastilă pe zi și semnele de însănătoșire apar . Medicul mi-a prescris Urinal, iar farmacista mi-a dat Urinal Akut.

Se poate lua Urinal Akut in sarcina? Am luat zile si as vrea sa stiu daca e ok, . Urinal Akut, asa cum sugereaza si numele, este indicat pentru infectii acute, cate capsule pe zi timp de zile. Pentru o infectie cronica puteti lua Urinal simplu, .

Urinal akut - Indicatii - ajuta la desprinderea bacteriilor fixate de peretii tractului urinar. Am luat un tratament cu ovule clotrimazol, am luat urinex, urinal akut, pt ca am avut sio infectie urinara, am mai luat nizoral. Ultimul răspuns: 18-05-201 ora 11:0 postat de luyzza2000. Sugestiile date de utilizatorii TPU au . Personal, tratament medicamentos am urmat Urinal şi Nolicin.


Nu am încercat Urinal Akut, dar nu cred că este mare diferenţa faţă de. S-a mai domolit şi o simt când vezica este plină, dar am vrut să cer o părere avizată. Incearca tratamente pe baza de plante gen urisept, urinal hotdrink, sau daca esti in criza urinal akut!


Daca ai febra, dureri lombare, frisoane, greturi , varsaturi, etc, te duci neaparat la medic.

Nov 2012Refacerea florei vaginale - pag 2postăriIul 2011Urinal in sarcinapostăriOct 2010Mai multe rezultate de la forum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare