vineri, 2 decembrie 2016

Spalatorie auto galati port

Sport Classic Car - Spalatorie Auto, Galați. Gaseste cea mai apropiata spalatorie auto din Galati. Echipament spalatorii auto, sistem de spălare perie frecare, atingeți spalatorie auto gratuit, spala.

Cristal Spalatorie din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Spălătoria auto reprezintă primul obiect de activitate al socităţii noastre, fiind deschisă de mai bine din 1994. Pro Auto Detailing va pune la dispozitie servicii profesionale de cosmetica auto de interior in orasul Galati. Experienţa prin care un gălăţean susţine că a trecut, în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unei vizite la o spălătorie auto din oraş, .

O spălătorie auto a fost amendată de comisarii de mediu cu 100.

Spalatorie auto is located in Galaţi. Spalatorie auto - Galaţi on the map. De regula merg la spalatoria vizavi de sala lui lulu aia noua. Last edited by Tuning-galati; 04-06-at 11:59. Spalatorii Auto in Galati - Spalatorii Auto din toate judetele.


Cauta cea mai apropiata spalatorie auto. Spalatorii auto clasice, spalatorii auto fara apa si spalatorii . Modalitati de plata: Card Bancar, Numerar. Peste de spatii comerciale de vanzare in Galati, actualizate, bine prezentate si cu informatii reale. Pentru zona - Subzona mixta conform P. Sunt ceva spalatorii in galati, dar in foarte putine merita sa-ti bagi masina. Autouniversal din port-reprezentanta Hyundai.


Anunturi birouri - spaţii comerciale de vanzare Galati direct de la proprietari sau de la. Vânzare Spalatorie Auto proprietate, str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.