joi, 2 martie 2017

Igienol pentru parchet

Cumpara Curatenie Mobila si Parchet Igienol de la eMAG la preturi avantajoase. Igienol dezinfectant universal poate fi utilizat . IGIENOL, fără să conţină hipoclorit de sodiu, este un produs dezinfectant universal care.

Pagina principalaIngrijirePentru copilSuperbebe a testat cu Igienol. Inainte de curatare cu Igienol: bacterii. Igienol dezinfectant universal 750ml p la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Detergenti pentru obiecte .

Eu am sters parchetul ( clasic )doar de praf, cu o carpa umeda, nu-mi. Igienol este un brand de produse dezinfectante fara clor si antibacteriene, creat. Prospect Dezinfectant Universal Igienol Verde Produs universal recomandat. Nu ataca suprafetele (inclusiv lemnul) putand fi utilizat pe podele sau parchet.


Deasemenea ea, in acelasi filmulet de reclama a igienol-ului spune clar ca.

Dezinfectant universal Igienol 1L, foarte concentrat, foarte eficient, pentru curatarea. In plus nu imi plac deoarece majoritatea trebuie clatite. La sfarsitul anului trecut, am descoperit Igienol. Inainte de Sarbatori primeam un e-mail care m-a surprins in mod. Pentru o stralucire de durata a parchetului va recomandam Rivex Parchet.


Igienol Dezinfectant fara Clor pentru Suprafete si . Detergenti bio - Cu Igienol poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare. Dezinfectant universal Igienol 7ml cu pulverizator, foarte eficient, foarte. Cod Produs: DU Categorii: Detergenti, Detergenti Mobila,Parchet,Geam,Piele, . Dezinfectant universal Igienol rezerva L, foarte concentrat, foarte eficient, curatarea si.


Magazine şi preţuri - Produse de dezinfectare IGIENOL Dezinfectant Univ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare