joi, 1 iunie 2017

Cosulet din hartie creponata

Cosulet din hartie pentru ouale de Paste Coșuleț cu ouă. Mod de lucru: Scoateți la imprimantă varianta color;; Decupați după model coșulețul și tortița; . Vază de flori făcută din hârtie creponată răsucită şi rolă de carton de la hârtia de şters pe mâini.

Pomisori din hartie creponata cu trunchi din tub de carton. Cosulet pentru oua din carton, decorat cu floricele – model printabil – Suport pentru ou din lemn, . M-am indragostit pur si simplu de aceste flori superbe din hartie creponata dar si de confectionarea cosuletelor din carton. VIDEO: Cum vopsesti ouale de Paste cu hartie creponata.

VIDEO: Cum faci un iepuras de Paste dintr-o soseta. Pentru a le realiza aveţi nevoie de: hârtie creponată în culorile dorite, beţe. Eu am făcut un aranjament într-un coşuleţ pe fundul căruia am pus . Paste, care se pot face in minute: cosulete si cuiburi.


Cosulete pentru oua, din farfurii de plastic si hartie creponata.

Paste realizat din carton si hartie. Un cosulet decorativ cu oua si cativa puisori care parca acum ies din gaoace. Publicat în Decoratiuni, Hartie creponata, Martisoare de Amy. Decoratiunea cu lalele din hartie s-a nascut din dorinta de a aseza pe masa o multime de flori colorate, indiferent de anotimp, sa ma pot bucura . Pentru a da un aspect frumos cosuletului, puteti sa adaugati sub cosulet un carton, iar in interior sa adaugati hartie creponata verde ori iarba, iar in interior sa . Ouălor gata vopsite li se lipesc urechiuşe tăiate din hârtie creponată, după care li se fac ochişori, năsuc şi gură cu markerul.


Acum zi - Decoratiuni Din Hartie Creponata ~ Buchet si cos cu flori din hartie. Decoratiuni Din Hartie Creponata : Cosulet impletit alb decorat cu . Cosulete cu flori din hartie creponata. Orice cosulet poate deveni baza unui aranjament reusit si iata rezultatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.