luni, 2 octombrie 2017

Toaleta

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru toaleta din dicționarele: DN, MDN '0 DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM. Acum ore - Vasul de toaletă este considerat locul din casă cu cei mai mulţi germeni, urmat de buretele de bucătărie, podea, tocătoare, chiuvetă, blat de . Faptul de a se spăla, de a se pieptăna etc; faptul de a se găti, de a se dichisi.

După o toaletă sumară la hotel, m-am dus la teatru (BRÂ.). Citeste toate materialele despre toaleta pe Descopera. Acest obiect din bucătărie e mai murdar decât vasul de toaletă. România cred că, pentru a preveni îmbolnăvirea familiei, este foarte .

Ai folosit toaleta GREŞIT toată viaţa. Uite cum spun medicii că trebuie să stai la WC. Acum zi - O practicanta de jogging din SUA a povestit cum s-ar fi luptat intr-o toaleta publica cu un agresor sexual condamnat in trecut, dupa ce barbatul .

Astfel, Bill Gates îşi continuă misiunea de a . Asemenea stelelor, apa de toaletă Stardust sărbătoreşte magia împlinirii dorinţelor prin explozia veselă a notelor de prună, ruji de toamnă misterioasă şi . Un amestec surprinzător de note acvatic floral fructate, apa de toaletă SOLAR te uimeşte cu explozia notelor de vârf de pepene verde suculent, mângâiat de . Traducere pentru 'toaletă' în dicționarul englez gratuit și multe alte traduceri în engleză. Acum oră - Vasul de toaletă este considerat locul din casă cu cei mai mulţi germeni de către cele mai multe femei participante la studiu (la sută), urmat . Nu este complet lipsit de logica sa fii ingrijorata in ceea ce priveste toaletele publice murdare. Totusi, riscul real de a face o boala de la vasul curat de toaleta . Apa de toaleta Seductive, ml, pentru femei - Guess - Incolor - Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor s. Descoperă multitudinea de arome prezentă în produsele SABON România din categoria „Ape de toaletă“. Alege Ape de toaletă de la SABON şi respectă-ţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare