miercuri, 1 noiembrie 2017

Recoltare analize la domiciliu brasov

Tuburi de recoltare analize Pacientii care din diverse motive nu se pot deplasa la sediul clinicii, pot solicita recoltarea analizelor la domiciliu. Asistent Nita IonutRecoltarile se fac intr-un interval orar larg 8. Serviciu de recoltare analize de laborator la domiciliu pentru pacienti.

Policlinica PULS se muta la domiciliul pacientilor – de la „simpla” recoltare de analize si efectuarea unui EKG, continuand cu orice fel de alte manopere . Ești aici: Start Recoltari la domiciliu. Efectuam analize compensate prin contractul cu CAS Brasov-pe baza de. Momentan nu se fac recoltari la domiciliu!

Medicina muncii; Marketi tumorali si endocrini; Imunologie si serologie; Recoltare probe biologice; Testare psihologica. Recoltarea analizelor de laborator şi transmiterea rezultatelor acestora. Serviciul de consultatii la domiciliu este disponibil doar pentru adulti.


Centrul Medical de Vest este o policlinica privata din Brasov, care va ofera urmatoarele. Program recoltări analize: – 1- in functie de analizele solicitate.

Centrul Medical Medsana iti ofera acum solutia recoltarii la domiciliu pentru . Recoltarea probelor se face la dumneavoastra acasa. Aveti nevoie doar de recomandare pentru a stii ce trebuie sa recoltam. Centrul de recoltare Synevo Brasov Str.


Synevo Analize Medicale de Laborator. SynevoLaboratoare şi centre recoltareBraşov – Centrul de recoltare Synevo . SYNEVO fiind în momentul de faţă cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din România. IDS Laboratories asigura servicii de ingrijiri la domiciliu pentru toti pacientii pe baza de. Desi ne-am infiintat ca si laborator de analize medicale in 200 putem . Bioclinica vă pune la dispoziție o gamă de peste 23de analize de laborator în cele mai variate domenii medicale. Laboratoare de analize medicale - Clinica Sante.


Centru nou de recoltare Clinica Sante în București, strada Măgura Vulturului. Brasov, judet Brasov Adaugat La 19:0 ianuarie 201 Numar anunt: 102263272.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.