joi, 1 martie 2018

Componente calculator informatii

O sa punem aici, in detaliu, componentele unui calculator personal, si o. Sistemele de calcul, în forma generală calculatoarele, se împart în trei categorii: q calculatoare numerice; q calculatoare analogice;. Ea contine urmatoarele componente care permit calculatorului sa execute cele mai. Fiecare utilizator de PC stie ca calculatorul consta din monitor,. Hard disk – este o componenta care stocheaza toate informatiile de pe PC.


Hard Discul - locul unde este inregistrata toata informatia unui calculator. Hardware–ul reprezinta totalitatea componentelor fizice ale unui calculator. Ca funcţionalitate, este asemănător cu tastatura, deoarece prin intermediul lui sunt comunicate informaţii către calculator. Modul de folosire este următorul:.


Partile componente ale unui calculator UNITATEA CENTRALĂ Este.

Microprocesorul este conectat la celelalte componente ale calculatorului prin. Unitatea Centrala (UC) - este de fapt ''creierul'' care coordoneaza intreaga activitate a unui calculator personal. De aici se solicita informatii pe care uitilizatorul . Termenii calculator sau computer desemneaza un mare numar de sisteme electronice, pornind de la calculatoarele personale si ajungand la calculatoarele de . Pentru a alege cele mai potrivite componente pentru PC aveţi nevoie să fiţi la curent cu noutăţile. Iar aici veţi putea citi despre tot ce e nou în lumea . Componenta hardware a unui calculator personal.


Scanner-ul – e folosit pentru a introduce în calculator informaţii grafice de pe coli . Pentru calculator, informatia este atat materie prima cat si produs finit. Deci, pentu a realiza aceste operatii calculatorul este alcatuit din doua componente. Pentru multi dintre utilizatorii de Windows, obtinerea de informatii legate de componentele fizice ale calculatorului precum capacitatea . HWM BlackBox este un program gratuit si portabil care ne arata detalii precise despre componentele instalate in pc. Este o componenta principala a calculatorului. HardDisk-ul este dispozitivul de stocare a informatiilor dintr-un PC.


COMPONENTELE UNUI CALCULATOR SI ROLUL LOR - Informatica document.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.