miercuri, 4 septembrie 2019

Industria iutei vanzare

Acționarii producătorului de țesături din in și cânepă Industria Iutei București au respins în martie propunerea de vânzare a unui teren. La puţin timp după ce revista Constructiv scria în exclusivitate încă din decembrie că Industria Iutei se pregăteşte să propună la vot . Actionarii producatorului de tesaturi din in si canepa Industria Iutei Bucuresti au respins in martie propunerea de vanzare a unui teren de 7 .

Capitalei de la producătorul de in şi cânepă Industria Iutei. Producatorul de tesaturi din in si canepa Industria Iutei Bucuresti vrea sa vanda, cel tarziu in 200 terenul fabricii, in suprafata de 27. O industrie in declin, dominata de companii cu productie tot mai mica,.


Industria Iutei Bucuresti, o alta . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Departament de desfacere (realizare, vanzare). Produse INDUSTRIA IUTEI SA puse la vanzare prin ProfitRomania. Productie de:- sfoara de iuta, tapiterii, industria produselor de uz casnic, industria alimentara, agricultura, industria tutunului, industria ambalaj. Pe lângă țesături și covoare găsești și sfori din iută de diferite grosimi. Uite, dacă te interesează să cumperi produse din iută de la Industria.


De ce agricultura a fost distrusa si de ce pamantul tarii este scos la vanzare? Luând în considerare necesitatea actuală, de a asigura protecţia si calitatea mediului înconjurător, societatea noastră vă pune la dispoziţie o gamă diversificată . Se supune aprobarii Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor, decizia comisiei de negociere si vânzare de active (teren+constructii) a S. SC Industria Iutei SA, Strada Veseliei Nr. Bucureşti Sector Telefon 0431cu Indicații rutiere. Afaceri, portal de afaceri, oferte cumparare, oferte vanzare, oferte speciale, anunturi, catalog. Compania nu are oferte de vanzare introduse.


Acționarii producătorului de țesături din in și cânepă Industria Iutei București au respins în martie propunerea de vânzare a unui teren de hectare din . Sc industria iutei sa bucuresti este o societate cu capital integral privat, avind o activitate continua pe piata romaneasca si externa,. Organizarea compartimentului financiar contabilitate la S. Ieşiri de active imobilizate corporale prin vânzare 2. Terenul scos la vânzare aparţine celor trei societăţi, iar preţul este negociabil. Vom reloca activitatea Industriei Iutei pe un teren mai mic”, . Sforile pot fi nepolierate sau polierate cu utilizare in : agricultura, industria alimentara, industria metalurgica ( ca inima vegetala la cablurile din otel) industria . Iesiri de active imobilizate corporale prin vânzare.


Industria de textile şi articole de îmbrăcăminte se confruntă cu mari probleme,. Rezerva Statului la vânzarea bumbacului, deşi,. Shareholders of the manufacturer Industria Iutei Bucharest have rejected the proposal of sale of a 2. Trafic Greu area of Bucharest to . Acei oameni(industria iutei)nu vor vinde. Industria Iutei SA inchiriaza hale industriale pentru depozitare sau productie, in Bucuresti pe Trafic Greu str.


Veseliei, acces stradal, suprafete intre 70 . Ce s-a distrus, jefuit, vândut în de ani… Data: septembrie. Intreprinderea textila “Industria Iutei” M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare