marți, 1 martie 2016

Covoarele din vascoza

Covoarele din vascoza ies in evidenta precum un frumos produs artizanal, adaugand o nota personala in incaperea pe care doriti sa o decorati. Iar în ceea ce priveşte mătasea naturală sau vâscoza, covoarele din aceste materiale sunt recomandate, în principal, în dormitor, tocmai pentru . Pentru toti cei interesati de covoare din lana si vascoza, va prezentam covor Bakero Agra, caracterizat prin eleganta si rafinament.

Vascoza este o fibra care imita foarte bine matasea. Cum alegi cel mai bun covor Covoarele au o istorie pregnanta, ce dateaza de mii de ani, istorie ce a strabatut mai multe perioade si continente, . Colectia de covoare vascoza se evidentiaza precum un frumios obiect artizanal.

Acestea se potrivesc unui stil clasic, modern sau preferintelor . O categorie plină de covoare Clasice de import,mereu la modă și pe gustul fiecăruia. Adevărate bijuterii ce redau locuinței un aer nobil și finețat. Covoarele din matase si vascoza sunt incantatoare si ii da camerei un pic de stralucire, dar, daca aveti copii mici sau animale de companie, . Covoare cu un design deosebit, lucrate manual sau pe linie tehnologica, din materiale naturale si.


Covor din lana si vascoza - Autumn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare