miercuri, 2 martie 2016

Kaufland bucurești

La Kaufland totul este fresh și bun. Turn on Location History to track places you visit. Activați Activitatea de pe web și din aplicații pentru a urmări locațiile pe care le vizitați.

Articolele se găsesc în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele . Informatii despre magazine Kaufland in Bucuresti.

Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Kaufland in Bucuresti. Cele mai bune oferte din catalog Kaufland in Bucuresti: descopera toate produsele in oferta, promotiile Kaufland si ofertele speciale. Grupul german Kaufland a deschis cel de-al 11-lea magazin din Bucuresti, pe terenul fostei fabrici de bere Grivita. Kaufland a deschis oficial miercuri al 11-lea magazin din Bucuresti, in apropierea Garii Basarab. Reteaua retailerului german, la nivel national, . Kaufland va deschide miercuri un magazin pe şoseaua Orhideelor, în apropierea staţiei de metrou Basarab, acesta fiind al unsprezecelea . Kaufland România inaugurează azi un nou magazin în Bucureşti, în cartierul Militari, pe strada Valea Cascadelor, nr.


Fiecare magazin Kaufland a avut anul trecut vânzări de 1mil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare