vineri, 1 iulie 2016

Bursa de transport marfa 3 5t

Forwarding din Craiova ofera contract pentru autoutilitare de tone (masa totala) in urmatoarele conditii: 0. Opinii despre inceperea unei afaceri de transport cu utilitara 3. Nov 2015Oferta contract transport international marfa - 3.

Mai 2015Bursa de transportIan 2015Caut contract pentru duba 5t - Bursa de transportfeb. Accesul pe Cargopedia este gratuit, atât pentru cei care publică marfă, cât și. Transport intracomunitar de marfuri 3. Noua bursa de transport marfa intern.

Inscriere GRATUIT pe site pentru ca cauta marfuri! Tonaj: to Volumc Podea: m. Eu am lucrat tot pe tone un an pe extern. Acte necesare pentru transport marfa, duba sub tone Pagina 1. Acte-necesare-pentru-transport-marfa-duba-sub-35-tone.


Am o duba T, pe persoana fizica, intrebarea este daca-mi trebuie acte speciale (licenta de transport, etc.) pentru a transporta marfa in . AM MARFA DE TRANSPORTAT , Greutate: tone Volu3mLungime: m Latime: m Inaltime: m. Marfa se mișcă dintr-un depozit în altul, dar şi aici există timpi morţi, se mai întâmplă ca. Transportul cu vehiculele sub t nu este, în opinia lui Zsolt Gogucz, .

Caut contract transport auto,marfa etc! Transport Marfă Caut Colaborare cu Firme de Curierat. Firma caut contracte de transport sau colaborare 5t.


Verifică 2de mii de oferte de transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare