vineri, 1 iulie 2016

Részecskeszűrő tisztító folyadék használata

Liqui Moly részecsketisztító készülék és adalék használati útmutató. A részecskeszűrő tisztítófolyadék oldja és megszünteti a részecskeszűrőben képződött koromlerakódásokat és szennyeződéseket. A részecskeszűrő tisztítófolyadék oldja és megszünteti a részecskeszűrőben képződött koromlerakódásokat és.

A használati előírásokat tartsa be! Folyamatos és teljes részecskeszűrő tisztítás – menet közben! Használata: Az adagolási előírásokat.


Pro-tec DPF részecskeszűrő tisztító folyadék, 1000ml.

PRO-TEC DPF TISZTÍTÓFOLYADÉK - szakemberek nagy segítsége az . Bár a részecskeszűrő önmagát is tisztítja, az időközönkénti kiszereléses tisztítása is javallott. Hazai gázolaj és átlagos használati mód mellett a . Hogy mentesüljünk ezektől a negatív gondolatoktól, jó, ha tudjuk, hogy a részecskeszűrő tisztító folyadék használata nem teszi sűrűbbé a szerviz látogatását . Részecskeszűrő tisztítása, részecskeszűrő kiiktatása, részecskeszűrő felújítása. A hagyományos kerámiaszűrőket adalék alapú használat esetén kb. A DPF CleaneR egy magas hatékonyságú DPF szűrő tisztító a dízel gépkocsiknál.


Biztonságos használat, nem hagy maga után . Használata különösen ajánlott a megnövelt szervizperiódus miatt.

Diesel részecskeszűrő tisztító: A Pro-Tec tisztítófolyadék kiválóan oldja a részecskeszűrőben .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare