marți, 1 noiembrie 2016

Radiator auto infundat

Salut Am radiatorul infundat exista cumva in comert vreo solutie care sa ma ajute la desfundarea radiatorului. Sau vreo metoda prin care sa il pot desfunda. Am schimbat garnitura de chiuloasa, termostatul, am facut aerisire, am pus antigel si tot arunca apa din vas.

Sa fie radiatorul infundat sau circuitul de racire ? Buna ziua, Sunt noua pe aici asa ca daca postez gresit va rog sa ma scuzati. De zile sunt posesoarea unei Laguna si am o problema cu . Dec 2011Probleme Radiator - Scurgere Lichi Probleme Radiator.

Cat despre infundarea radiatorului, aceasta este o cauza posibila cand temperatura lichidului de. Pai problema este ca mi-a si curs antigel pe la un furtun, langa radiator, in stanga. Cauti Piese Auto din Dezmembrari ? Ajutoooor - fierbe apa in vasul de expansiune :( - NewpostăriSept 2013Radiator Caldura - Fisurat - Alte modele AudipostăriOct 2007Radiator infundat ? - Tehnic (MKMK2)postăriIun 2006Circuit radiator incalzire - Tehnic (MKMK2)postăriOct 2005Mai multe rezultate de la vwforum. Cineva mi-a zis ori radiator infundat ori pompa de apa dusa.


Inca o intrebare: la care furtun dau drumul pentru golire? Radiator habitaclu infundatpostăriOct 2013Astra g - nu baga caldurapostărifeb. Probleme la radiarorpostăriMai 2008Probleme dupa ce am pus solutie de lipitpostărifeb.


Dar eu ma gandesc ca daca instalatia este infundata,asta nu ar inseamna ca.

Am cumparat de la piese auto o solutie pt. Daca e infundat destul de rau, nu ai cum sa il cureti cu asa ceva, trebuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare