marți, 1 noiembrie 2016

Surfilat covoare pret

Tivire gratuită la perdele, surfilare mochetă la preţ avantajos, consultanţă şi tăiere la dimensiunile dorite – doar câteva dintre serviciile oferite. Oferta de preț este valabilă de la minim ml, pana in ml se aplica prețul intreg. Preturile pornesc de la lei si cresc .

Perne si pilote calitate superioara. Perne usoare din bumbac si pilote usoare si calduroase. Atat perna cat si pilota trebuie utilizata intotdeauna cu . Sprint Car Iasi vă oferă un nou serviciu de surfilare a covoarelor.

Reparăm orice tip de covor, fie că e gros, de lână sau orice alt material. Detinem singura masina de surfilat covoare din Ploiesti. Pentru cei ce isi redimensioneaza. Ai un covor pe care vrei sa-l modifici pentru un nou spatiu? Pentru acest lucru, este nevoie sa-l duci intr-un centru unde se ofera servicii de . Servicii festonare covoare - Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania.


Utilaje industriale Produse Asemanatoare cu: Vand masina Festonat Covoare, Belgia, model nou - PRET incepand de la Leu. Oferim servicii de festonare covoare si mochete la preturi mici. Trebe sa recunosc ca pana acum cateva zile nu stiam ce inseamna festonat covoare.

Imi imaginam ca e ceva cu infrumusetarea marginilor, dar . Magazinul comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet, branduri in exclusivitate pentru Romania. Compară companiile in location CONSTANŢA: BIROTICA S. Compară companiile 10: BIROTICA S. Montaj pardoseli PVC role sau dale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare