vineri, 12 octombrie 2018

Case traditionale oltenesti

Proiectele de case tradiţionale româneşti nu prea mai sunt populare, dar sunt ideale pentru cei care apreciază valorile autentice populare şi . Satul oltenesc de astăzi păstrează și acum case tradiționale țărănești. Sunt locuințe de o frumusețe rară, cu prispe și stâlpi din lemn de .

Oricâte feluri de case tradiţionale româneşti ar fi, toate au în comun sentimentul de acasă. Proiectul de casă prezentat are destinația de locuință individuală și a fost conceput ca model de casă tradițională. Suprafața desfășurată a acestui proiect . Mulţi dintre noi avem bunici la ţară sau am copilărit într-o casă tradiţională.

Casele tradiţionale au suflet şi reflectă, prin fiecare detaliu, istoria şi . Case românești traditionale la comandă. Proiecte de case tradiționale românești. O casă cu piscină, de trei etaje şi utilată cu mobilă şi tehnologie de ultimă generaţie sau o casă tradiţională, cu pridvor, cu pivniţă din piatră şi . Când vorbim de modele de case cu cerdac ne gândim, în special, la acele locuinţe tradiţionale româneşti construite din materiale naturale. Gospodăria tradiţională ţărănească specifică acestei zone este formată din casă de locuit, compusă din două sau trei camere, prispă, pătul din . Admirati aceste case traditionale romanesti in care va regasiti pe voi insiva, dar si frumusetea autentica si bucuria vietii simple.


Alege din aceste proiecte de case in stil neoromanesc si ridica-ti o locuinta traditionala, cu un design superb si functional. In Oltenia convietuiesc oameni pentru care traditia a insemnat ceva aproape sacru, cu reguli de bunacuviinta crestina, cu obiceiuri si randuieli .

Casele tradiţionale româneşti sunt apreciate nu doar pentru arhitectura lor şi detaliile stilistice, ci şi pentru materialele naturale utilizate şi . Poti sa dai comanda de un proiect de casa traditionala, cat ai zice. De la case taranesti cu prispa la cule oltenesti, de la case boieresti urbane . Am primit multe întrebări referitoare la proiecte de case tradiționale românești, mai exact dacă pot recomanda arhitecți care fac așa ceva. Reiau postarile de arhitectura traditionala romanesca cu exemple de case taranesti care se pot constitui in modele sau puncte de pornire . Casele traditionale proiectate de Liliana Chiaburu la Antena 3 . Acum zile - Arhitectură tradiţională românească, neoromânească, ş. Acest proiect de casă în stil neoromânesc a fost publicat în revista Casa de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare