joi, 25 octombrie 2018

Jocuri cu hotel

Jocuri Cu Hoteluri: Ai grija ca oaspetii sa fie multumiti si administreaza un hotel in jocurile cu hoteluri online gratuite! Castle Hotel face parte din lista de Jocuri cu Hoteluri oferite. Administrarea unui hotel nu este o sarcină uşoară.

Va trebui să faceţi planificări şi să transmiteţi angajaţilor ordine corecte. Peste jocuri cu hoteluri de calitate. Iata cele mai noi jocuri: Hotelul cu Restaurant, Obraznicul Hotelului, Menajera Superstar.


Acest joc din categoria jocurilor barbie a fost jucate de catre jucatorii jocurile.

Jane Hotel atunci ramai pe site-ul . Jocuri Administrator de Hotel gratis pe eJocuri. Cuvintele asociate de catre jucatori cu acest joc sunt theme hotel, administrator, . Jocuri noi din categoria hotel, printre care si Administrator de Hotel, Hotelul lui Ben Hotelul lui Ben, Castelul Familiei. Construieste Hotelul este cel mai nou joc cu hoteluri care iti va testa indemanarea si logica.


In acest joc va trebui sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel . In acest joc va trebui sa va indepliniti obiectivul din . Jocuri printre care si Hotel Room Makeover Teena's Resort.

My Sunny Resort administrezi propria stațiune de vacanță. Inca un joc din seria jocurilor cu hotel. De data aceasta Cathy Robinson este rugata de bunicul ei, bolnav sa aibe grija de hotelul familiei.


Ajut-o pe Jane sa atinga target-urile necesare pentru a-si dezvolta hotelul cat mai mult. Trebuie sa dai atentie la clienti si la nevoile lor. Nu uita ca aceste jocuri online sunt . Administreaza hotelul lui Ben si invata sa ai grija de invitati.


Pregateste-le camerele si ocupa-te de toate cerintele lor. La final incaseaza banii in functie de . Jocuri de servit la hotel : Joaca jocuri gratis pentru fete. Esti in cautare de jocuri de servit la hotel atunci intra pe site si joaca-te gratis! Click pentru a juca jocul Jane's Hotel - Family Hero pe gratis! Am selectat cele mai bune jocuri gratuite precum Jane's Hotel - Family Hero.


Acest joc nu este simplu deloc, presupune atenţie distribuită. Trebuie să ai grijă de clienţii hotelului pentru ca aceştia să plătească mai mult şi . Manuela și Melvin au cumpărat un castel medieval ce a fost lăsat în paragină. Acum l-au renovat și decorat foaret elegant și vechiul castel s-a transformat . Hamsterul Rufus o ajuta pe Daisy sa serveasca clientii care sunt cazati in hotel.


Vei vedea exact ceea ce trebuie sa faci si sigur nu va greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare