miercuri, 13 februarie 2019

Cetatuia cluj program

Dacă locuiți în Cluj Napoca sunteți norocoși din mai multe motive, dar unul dintre ele, drag nouă, este Cetățuia. Dacă sunteți turiști în Cluj Napoca, iară . Cetățuia este o fortificație habsburgică construită între anii 17– 173 după planurile arhitectului militar Giovanni M.

Cetățuia (în maghiară Fellegvár) este o fortificație construită in perioada Habsburgică în vârful dealului cu același nume din Cluj-Napoca, în cartierul Gruia. Cetatuia din Cluj Napoca este situata pe un deal integrat in zona centrala a orasului, fiind unul dintre zonele cele mai inalte si importante din . Dealul Cetatuia (Dealul Cetatuii) din cartierul Gruia din Cluj Napoca se afla la o inaltime de 4metri si ofera o panorama spectaculoasa orasului, fiind astfel . Restaurant Pensiune Cetatuie, un loc cu o panorama deosebita deasupra Clujului.

Restaurant Cluj Panoramic cu terasa cluj. Restaurant-Pensiunea Panoramic Cetatuie este situata in centrul Clujului pe dealul Cetatuii, la de metri de Hotel Belvedere si Stadionul CFR, pensiuni Cluj. Cetatuia Hill, Cluj-Napoca: See reviews, articles, and 1photos of Cetatuia Hill, ranked No.


TripAdvisor among attractions in Cluj-Napoca. Vila Cetatuia ofera cazare in Cluj Napoca, pe dealul Cetatuii, aproape de Stadionul CFR din Cluj. Panoramic Cetățuie se află într-o zonă liniștită din Cluj-Napoca, pe Dealul Cetății, la cel mult minute de mers pe jos de centrul orașului, și are vedere.


Adresa: Zona este cuprinsă între: limita estică a parcelei din str. Cetăţuia Primăria doreşte să amenajeze un amfiteatru pentru activităţi culturale şi sociale, iar clădirile achiziţionate vor fi folosite ca . Cetățuia de pe malul stâng al Someșului a fost construită de habsburgi, în prima.

Cetățuia, Cluj-Napoca, Foto: Daniel Stoica Cetățuia, Cluj-Napoca, Foto: . PAS PRIN ORASUL COMOARA, CLUJ-NAPOCA, obtinut prin finantare europeane nerambursabila prin Programul Operational Regional,. In prag de Craciun, clujenii sunt invitati la un eveniment inedit pe patinoarul din Piata Unirii. Dealul cetatuia cluj napoca - Cluj-Napoca. Un muzeu al Clujului doreste sa se dezvolte catre activitati in aer liber.


Se va organiza un concurs de idei, iar. Prefer să-ți spun o mie de cuvinte, decât să-ți fac o poză, Nu sunt obsedat de tine, ci doar în stare de hipnoză. Parcul Cetatuia, Parcuri Cluj-Napoca, afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Cetăţuii din Cluj-Napoca, va avea loc 18+. Un eveniment insolit şi proaspăt, gândit nu ca un festival de muzică ori de arte viz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare