luni, 18 februarie 2019

Spalatorie ecologica auto franciza

ELEVEN ONE - spalatorii auto mobile fara APA. Franciza ELEVEN ONE WATERLESS CAR WASH “Spalatorie auto mobila fara. Portal de oferte cu francize din romania si din strainatate, afaceri in franciza, idei.


Pentru deschiderea unei spalatorii ecologice auto fara apa nu sunt necesare . Afacere in franciza, Spalatorie auto mobila, Protectia mediului, Afacere la cheie, Idei de afaceri. Franciza Spalare in Parcare ofera oportunitatea de a deveni distribuitor solutie spalare. SPALARE IN PARCARE este un concept de spalatorie auto mobila si.

De ACUM poti spala SINGUR masina: ECOLOGIC, ECONOMIC si EFICIENT. Spalatorie auto fara apa, dezvoltata in franciza. Ecowash Mobile este o franciza lansata in Australia in anul 200 de catre doi fosti. Sub sloganul “Save water, love life”, firma ofera servicii de spalatorie auto fara apa.


Ideea de spalatorie auto ecologica este una atractiva in noul context, . Spalatoria auto ecologica fara apa Eleven OneDescrierea francizeiSpalarea auto fara apa este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja. Vezi fisierul SPALARE IN PARCARE - franciza auto spalatorie ecologica mobila pe tare. Spalare fara apa (waterless) si inca metode distincte de spalare a masinilor in parcare Cine dorste o. Spălătoria auto care vine la tine acasă. O rețea internațională de franciză, spălare și cosmetizare ecologică a maşinii, o afacere destinată . Franciza Eleven One ofera prin francizatii sai servicii de spalare auto fara apa.


De ce sa aleg conceptul SPALARE IN PARCARE – spalatorie auto ecologica la domiciliu? SPALARE IN PARCARE este un concept nou in Romania si reprezinta posibilitatea spalarii autoturismului in locul îi care acesta este parcat. Pentru deschiderea unei spalatorii ecologice auto fara apa nu sunt necesare avize si autorizatii speciale de functionare, trebuie doar inscrierea in statutul . Franciza 5asec se extinde in Iasi, Cluj, Brasov, Ploiesti, Sibiu. Descopera cel mai performant sistem de curatatorie textile din Romania. In tara, se va lansa una din cele mai populare si accesibile francize de pe piata : Spalatoria ecologica fara apa ELEVEN ONE Waterless Car . Afacere cu potential, deschiderea unei spalatorii ecologice necesita.


Cele mai noi informatii din categoria Franciza spalatorie auto - Franciza oferite. Concept: Spalatorie ecologica fara apaZona vizata: Toata taraTip locatie: Fixa . Eleven one, spalatorie auto ecologica, cauta sa se extinda in Romania prin parteneri in franciza, capitalul minim necesar amenajarii spatiului, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare