vineri, 10 mai 2019

Reimprospatare culoare piele intoarsa

Azi iti dezvaluim cu ce se curata pielea intoarsa, o textura delicata si pretentioasa. Face furori in moda momentului, dar noua ne da batai de . Perie pentru pielea intoarsa si nabuc,.

Stick pentru pielea de culoare alba,. Spray pentru piele neteda cu efect vintage combinatii de culori, . Pentru ştergerea pantofilor din piele întoarsă puteţi folosi o cîrpă moale, uscată. Dacă după curăţare uitlizaţi spray-uri speciale, păstraţi culoarea cizmelor sau.

Pentru reîmprospătarea porţiunilor lucioase se pot folosi următoarele procedee. Am si eu o pereche adidasi care au tot botu din piele intoarsa alba. Cu ce se pot vopsi pantofii de piele intoarsa - Salut,Acum ceva timp am. Piesele de incaltaminte din piele intoarsa sunt ideale pentru zilele reci de toamna.


Moderni si usor de asortat, pantofii din piele intoarsa au . A purta sau a nu purta botine din piele intoarsa in sezonul rece? Pantofi barbatesti,crem,din piele intoarsa. Daca-s vopsite, pot pierde din culoarea si necesita o noua vopsire, . Trebuie să achiziţionezi o perie specială pentru încălţămintea din pielea întoarsă.

Acest tip de încălţăminte are un granulaj fin care are nevoie . Cum si cu ce se curată încălțămintea din piele întoarsă. Piesele de incaltaminte din piele intoarsa sunt. Chiar daca numai o mica zona a unei încălțări de piele întoarsă este pătata, curățați in întregime perechea, insistând asupra petelor sau zonelor murdare; . Este foarte important sa stim sa intretinem investitia atunci cand vine vorba de incaltaminte in asa fel incat sa aratam tot timpul la ace si sa ne . Hainele şi accesoriile din piele dau oricui o eleganţă deosebită.


Acest kit conţine adeziv lichid de diverse culori, autocolant pentru piele şi aplicator ce foloseşte căldura. Pielea întoarsă este extrem de sensibilă, iar atingerea cu apa o pătează şi. Pentru reîmprospătarea porţiunilor lucioase se pot folosi . De asemenea, pielea întoarsă care arată învechită poate fi reîmprospătată prin . Nu pot sa-mi iau incaltaminte din piele intoarsa iarna deoarece se. Este ideal pentru toata incaltamintea de toate culorile si combinatiile de . Cumpara Spray pentru piele intoarsa incolor 200ml Casablanca online de la eMAG la pret avantajos. Un secret pentru încălțămintea din piele, este folosirea unei loțiuni simplă de corp sau o cremă de mâini.


Merge si la pantofii din piele intoarsa? Dă rezultate bune si reîmprospătează culoarea. Home : Iintretinere piele intoarsa, daim, nubuck, suede - Utilaje reparatii.


NUBUCK COLOUR 75ml Lichid pentru reimprospatarea culorii. Sprayul renovator Casablanca reimprospateaza si reface culoarea produselor din piele intoarsa si nabuc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare