luni, 17 decembrie 2018

Pubela maro

Din noiembrie intră în vigoare noul sistem de gestionare a deșeurilor care presupune selectarea deșeurilor pe categorii. Ce faci cu ele – aruncă-le în recipientele cu capac maro (pubele sau containere). Deșeurile reziduale reprezintă orice .

Drept urmare, după pubela galbenă, Primăria Sibiu a elaborat un mic îndrumar de utilizare și pentru pubela MARO, cea destinată deșeurilor . Ce deșeuri punem în pubela galbenă, maro sau neagră? Societatea locală de salubrizare a reluat programul de distribuţie a pubelelor pentru depozitarea deşeurilor biodegradabile.

A trecut mai bine de o lună de când locuitorii din cartierul Nicolae Titulescu au primit pubela maro pentru depozitarea deșeurilor . Buzău au fost distribuite pubele maro pentru deşeurile vegetale, iar astăzi echipele de control au . Primăria Sibiiu aduce câteva lămuriri: Se pot arunca în pubela maro deșeuri precuResturi de fructe și . Utilizatorii serviciului de salubrizare de la case sunt avertizati asupra faptului ca din momentul primirii acestei pubele maro, trebuie sa . In mare parte din strazile din municipiul Buzau au fost distribuite pubele maro pentru deseurile vegetale, iar astazi echipele de control au . Din noiembrie intra in vigoare noul sistem de gestionare a deseurilor care presupune selectarea deseurilor pe categorii. Pubela pentru deseuri menajere realizata din plastic rezistent. Pubele si Europubele colorate pentru colectare selectiva deseuri. După sesizarea făcută de sibieni în legătură cu mașina de colectare de pe Bulevardul Bălcescu care a ridicat în același timp o pubelă neagră și una maro SC .

Odată cu distribuirea pubelei maro, în cartierul Mihai Viteazul se va aplica depozitarea şi colectarea deşeurilor pe trei fracţii: deşeuri menajere, . Pubela maro alimentară (pagina 4). Cetățenii de la case au primit mai întâi sacul galben pentru deșeuri reciclabile, iar acum au primit pubele maro pentru depozitarea deșeurilor . Sticla alba, maro si verde – Borcane si sticle fara capac – Cioburi de sticla – Alte obiecte din sticla. Containerul ALBASTRU: deseurile de ambalaje din hartie si . Pubela maro pentru deşeuri biodegradabile. Pubela gri pentru deşeuri reziduale.


Separarea deşeurilor – cum se realizează. Pubela Lotus 35l maro la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Cosuri gunoi.


AcasăProduse etichetate “Pubele 1litri - Maro”. Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare