miercuri, 19 decembrie 2018

Forum transport 3 5 tone

Stimati colegi soferi pe autovehicule transport marfa pana la tone MTMA ! Ca sa nu ne rapim timpul unii altora cu presupuneri despre . Vreau sa infiintez o firma de transport avand un parc auto compus dintr-o.

Vreau si eu informatii daca mai merge transportul cu tone. Transport duba tonepostărifeb. Transport maxim fara tahografpostăriNov 2010Acte transport Duba sub 3. Nov 2007Mai multe rezultate de la forum.

Bursa de transport - Comunitatea soferilor profesionistiforums. Oferta contract transport marfa pentru 3. Oferim Contracte de Transport pentru TRACTIONISTI. Caut curse pentru duba t (sunt nou pe site ). Aug 2015Oferta contract transport international marfa - 3. Mai 2015Caut contract pentru duba 5t - Bursa de transportpostărifeb.


Salutare as vrea sa cumpar un sprinter pentru transport de marfa sa fie de tone. Ar fi benevenite niste sfaturi cam ce .

Duba o vreau pentru transport marfa,sa o conduc cu cat. Am organizat această conferință pornind de la realitatea că despre transportul de t afli doar de la prieteni sau cunoştinţe. Nu este ca în cazul transportului . Am o duba T, pe persoana fizica, intrebarea este daca-mi trebuie acte speciale (licenta de transport, etc.) pentru a transporta marfa in . TRANSPORT TONE Pagina postarefeb. Transport marfa cu 5t+remorca 5t Pagina postăriIan 2014Licenta de transport valabila din 5. Pagina postăriMar 2013Firma transport marfa sub 3. Transport intracomunitar de marfuri 3. Pentru firmele de transport marfa sub 3. Ar trebui totusi deschiderea unei firme.


Cargopedia este o bursă de transport ce reunește ultimele cereri și oferte de. Sa se abtina de la atacuri in afara subiectului la adresa participantilor la discutie. Nerespectarea acestor reguli va duce la stergerea comentariilor fara . Am efectuat un transport pe ruta RO- in luna august 201 la descarcare. Sofer International tone salariu minim 10EURO. Angajez sofer transport marfa international 3. Ai atatea posturi pe forumul asta.


Aveam nevoie de transport :D sa aduci niste usi de interior din Croatia. Verifică 2de mii de oferte de transport. Am o mica afacere in transport cu camioane , dar la modul cum gandesc. Primul are fix nevoie de masina de 50.


Am o masina un Discovery I si o remorca mica vreo 900kg ambele depasind tone ,ambele fiind inscrise pe firma ,transportul este in . T atat in craiova cat si in tara la preturi extraordinare. Transport marfa mobila moluz cele mai mici preturi t manipulanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare