luni, 24 decembrie 2018

Aqua herastrau patron

AQUA embodies and urbane sophistication serving simple yet accomplished dishes of Mediterranean cuisine. With its luxurious setting, flawless services, . Aqua Herastrau, Bucharest, Romania.

Dinning room, Secret garden, Sushi Bar. Patronii spun ca au o mare problema: in Romania nu gasesc sa cumpere codita de purcel, asa ca ea. Aqua Chique a ars în roporție de , iar Casa di David a fost afectat pe o. Teodor Meiță (patronul restaturant-clubului McMoni`s) și de Călin.

Tag-uri: incendiu, pompieri, restaurant, Parcul Herastrau, flacari. Un restaurant de lux din Parcul Herăstrău a ars ca o torţă duminică noapte. Restaurantul din Herăstrău care a ars este Aqua. Nu credeam ca imi va placea vreodata un restaurant negru, mai ales dupa ce am vazut saptamana . Aqua Chique in Herastrau, care a ars cu un an in urma.


Ago e un restaurant de lux, asa cum sunt mai multe in Herastrau, refacut cu . P) Aqua Lounge Herăstrău, a lansat de curând conceptul TURN IT UP, in fiecare joi. Patronul pagubit a fost uimit de ce a aflat dupa incident. Un singur loc mai multe experienţe: Aqua Lounge Herăstrău, a lansat de curând conceptul ITS ON TONIGHT, in fiecare joi începând cu orele .

Fostul patron al restaurantului Aqua. Aqua, din parcul Herăstrău, mistuit de flăcări în urmă cu doi ani. Dacă te plimbi pe malul lacului Herăstrău, în zona pe care. Reţeta succesului este simplă: patronii lui au reuşit să creeze un loc unde poţi mânca.


Alt restaurant apartinând aceluiasi patron a ars în urma cu un an. Săpunărescu a fost acționar și la restaurantul Aqua, din Herăstrău, care a . Aqua Chique a ars în roporţie de , iar Casa di David a fost afectat pe o. Patronul restaurantului avea însă asigurare împotriva incendiilor. Restaurant Aqua Herastrau, Bucharest: See unbiased reviews of Restaurant Aqua Herastrau, rated of on TripAdvisor and ranked #4of 1740 . Chef-ul de la Aqua Chique este Joseph Hada unul dintre cei mai cunoscuti maestri ai artei culinare din tara, cel care a creat Restaurantul . Nu am incercat toate felurile de la Aqua, insa sunt aproape sigur ca toata mancarea lor. Este situat în mijlocul parcului Herăstrău, pe malul lacului cu acelasi nume. Amplasarea in parcul Herastrau face posibila o serie de facilitati de agrement . Specific: International, American.


AQUA Herastrau ( 174vizualizari ). Se referă la latura de Nord a parcului Herăstrău, „extraordinar de. Nord a parcului, cu doar câteva alte terase şi restaurante (Aqua, La Fitze).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare