miercuri, 12 decembrie 2018

Program eliberari permise

Programul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor. Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Program de lucru cu publicul si program de audiente​. Vezi Harta si Orar pentru Politie Pipera. Formulare inmatriculari auto si permise de conducere. Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a.

Ministerul Afacerilor Interne - Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a. Serviciul permise și înmatriculări auto din cadrul Instituției Prefectului Județul Prahova. Protecția datelor cu caracter personal. Cerere de eliberare numere provizorii.


PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL - PRIMIRI SI ELIBERARI DOCUMENTE - PROGRAMARI EXAMEN. Program examinări pentru obţinerea permisului de conducere. Permise de conducere, Programare examen auto. Programul de lucru cu publicul al S. Centrul pentru Eliberarea Permiselor din Pipera va lucra de luni în două schimburi, între orele și 20 iar tot de luni va funcționa un .

Actele necesare și termenele de eliberare ale documentelor emise de MAI, rămân neschimbate. Luni, Marti, Miercuri : 8:30-12:30; . Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi . Program de lucru cu publicul: luni, marti, joi, vineri : preluari acte 8:- 14:00. Programul de lucru cu publicul de la Serviciul Permise şi. Modalitati de plata pentru taxe inmatriculari şi permise de conducere.


Informare privind plata taxelor de inmatriculare şi permise de conducere incepand cu . Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi . SERVICIUL PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULAREA VEHICULELOR. Registrul judeţean de evidenţă a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare . Documente necesare pentru preschimbare permise straine, III. Aducem la cunoştinţa cetăţenilor judeţului Harghita programul de lucru cu publicul al Serviciului Public. ELIBERĂRI DUPLICATE PERMISE DE CONDUCERE . SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A. Program primiri documente preschimbare si preluare imagine.


SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULELOR. Eliberare duplicat certificat de înmatriculare ca urmare a pierderii,furtului sau deteriorarii. Palatului Administrativ al Prefecturii Gorj.


Accesul publicului se face prin poarta C, dinspre casa Ganescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare