miercuri, 5 iunie 2019

Curatare saltea cu bicarbonat

Pentru a reîmprospăta salteaua trebuie să presărați bicarbonatul de. Urmăriți clip-ul video, în care se arată acest mod simplu de curățare. Se spune ca ne petrecem aproximativ un sfert din viata in pat, de aceea e important sa ne gandim la intretinerea si curatarea saltelei.

Ai husă la saltea, dar, totuşi, uneori nu e suficient. Sunt pete care trec chiar şi prin husele speciale. Există trucuri cu ajutorul cărora poţi elimina . Vezi cum se curăţă corect salteaua, cum scapi de acarieni şi de.

Petele de urină şi mirosurile neplăcute se scot cu bicarbonat, oţet şi apă, dar . Nu este nevoie sa folosesti produse chimice pentru a curata salteaua, cand ai in casa bicarbonat de sodiu. Deoarece suprafata saltelei este . Iată o demonstraţie video a ceea ce înseamnă curăţarea saltelei cu bicarbonat. Citeşte totul despre: bicarbonat, cum îţi cureţi salteaua, saltea.


Cand vine vorba de salteaua de la pat, un aspect important este curatarea ei periodica, deoarece pe. Tu când ţi-ai curăţat ultima oară salteaua? Bicarbonatul de sodiu elimina mirosul urât şi lupta eficient cu.


Cum se curata o saltea - Se inspecteaza salteaua pentru a cauta orice pete vizibile.

Pasul - Se presara pe saltea o cantitate generoasa de bicarbonat de sodiu . A pus bicarbonat pe salteaua patului. S-a întors după câteva minute și a rămas șocată de ce a ieșit la suprafață. Dacă salteaua nu este pătată, dar vrei să o reîmprospătezi, vei presăra bicarbonat de sodiu pe toată suprafața ei. Distribuie bicarbonatul pe saltea folosindu-te . Prestam servicii de curatare saltele si indepartare pete sau miros urat, rapid.


Salteaua este locul unde ne petrecem aproximativ o treime din viata. Ele necesită o grijă specială şi ar trebui curăţate folosind produse. Ai nevoie de o cană de bicarbonat de sodiu, 5-picături de ulei.


Această operaţiune trebuie făcută de două ori pe an şi vei avea o saltea imaculată. Salteaua este un obiect care trebuie curatat si ingrijit la fel de mult ca celelalte. Pentru a-ti mentine salteaua fresh, pulverizeaza apa cu bicarbonat de sodiu si . Pentru a curăța salteaua ai nevoie de câteva lucruri ieftine: cană bicarbonat de sodiu 4-picături de ulei esențial sită aspirator. Ai copii si nu stii cum sa cureti petele de urina de pe saltea?


Primul gand este acela de a cauta solutii chimice de curatare, insa acestea ar putea fi toxice. Bicarbonat de sodiu pentru curatarea suprafetelor din bucatarie si. Pentru curatarea ei foloseste amesteca intr-un recipient cu capac o ceasca de bicarbonat de sodiu cu cateva picaturi . Adăugaţi peste bicarbonat picaturile de ulei de lavanda,. Va asigur ca procedand in acest mod de ori pe an, veti avea o saltea imaculata, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare