marți, 25 iunie 2019

Misavan

Misavan este o companie de productie si distributie de produse de menaj, produse de curatenie, ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei. Pagini similareMisavan este o companie cu capital integral romanesc ce activeaza in domeniul distributiei si productiei de articole si solutii de curatenie. Misavan ofera clientilor sai o gama vasta de produse profesionale de curatenie si menaj: saci menaj, folii aluminiu, folii copt, bureti, lavete, manusi, etc.

Misavan ofera solutii de igiena si curatenie destinate atat sectorului retail dar si sectorului HoReCa. La noi gasiti produse de curatenie profesionale. In acest sens Misavan ofera clientilor sai posibilitatea accesarii unor solutii de curatenie specializate pe anumite probleme sau spatii habitate.


Distribuţia companiei Misavan este una de tip intensiv realizată prin canale directe si indirecte, pentru asigurarea unui timp de transport cât mai scurt.

Misavan Trading recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs. Cel mai mare portal de joburi din Romania. Bun venit pe pagina oficială de facebook Misavan! S-a lansat noul magazin online - Produse de Curatenie.


Aici poti achizitiona produsele Misavan si afli cele mai noi oferte. Productie si distributie de produse de menaj profesionale ce isi desfasoara activitatea la nivelul Romaniei. Produse de curatenie profesionale. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Crema tratament sticla Misavan la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Detergenti pentru vase si . MISAVAN TRADING SRL - CUI 267841- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta. Lista completă a locurilor de muncă la Misavan Trading SRL pe SmartDreamers, gasesti lista completă a joburilor la Misavan Trading SRL.


Date de identificare pentru MISAVAN S. Codul de identificare fiscala: 13546471. Millions of internet users are looking for companies like yours right now. Register your company on the Kompass directory and make your company profile shine. Misavan SprayWipe este simplu de folosit si foarte util in orice casa.


Produsul curata rapid si eficient orice suprafata din casa - suprafete din pal laminat, inox, . Pentru angajari la Misavan poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau part-time. Buna dimineata, oameni frumosi, Va dorim o zi plina de inspiratie si provocari pe masura. Sa incepeti acest weekend cu zambetul pe buze si mult entuziasm. Misavan, un important distribuitor si producator de articole de menaj si solutii de curatenie isi consolideaza afacerea cu solutia de automatizare a vanzarilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare