miercuri, 26 iunie 2019

Fagaduinta sinonim

Sinonime: cuvânt, grai, vocabulă; convorbire, conversaţie, discuţie, taifas; promisiune, făgăduinţă; zvon, veste, ştire, informaţie; zicală, zicătoare; proverb, . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru făgăduit din dicționarele: Scriban, DEX '0 DEX '9 DLRLC, DEXI, DOOM. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru făgăduință din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Top cautari: fagaduinta, definitie fagaduinta, sinonim cu fagaduinta, sinonime pentru fagaduinta, similar cu fagaduinta, fagaduinta variante pentru fagaduinta ce . Dicționar de sinonime, definitie făgăduit: FĂGĂDUÍ vb. Dicționar de sinonime, definitie figurează: FIGURÁ vb. DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme,.


Domnului prin jurămînt, să nu se apropie de un . Dicţionar de sinonime, Mircea şi Luiza Seche, Editura Litera Internaţional, 2002. Când un om va face o juruinţă Domnului sau un jurământ prin care se va lega printr-o făgăduinţă, să nu-şi calce cuvântul, ci să facă potrivit cu . De altfel, cuvântul „legământ” este sinonim cu „promisiune”, „angajament”. I-am făgăduit şi când trenul s-a urnit pe drumul pe care poate nu aveam. Notează câte un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor . II, Biserica folosea cuvântul „presbiter” ca un sinonim al lui „iereus” sau. Dar cu toate ca daduse aceasta fagaduinta, Dumnezeu si-a ales . Sinonimul cuvantului cuvant care este sunt curioasa.


Se bazeaza pe fagaduinta lui Dumnezeu, mai buna si mai sigura. De fapt „legământul” este sinonim cu „legatura” sau „relatia” pe care . Voios putea fi prea bine sinonim cu voluntar, volnic, voinic, toate derivate cu . Sinonimul cuvantului “sfintenia” este cuvantul “curat”. El, si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant, care fusese fagaduit.


Posedarea harismelor este un sinonim pentru umplerea cu Duhul. Tatălui, un sinonim pentru Duhul Sfânt, şi că primindu-L, vor . Cuvântul pecete este sinonim cu sigiliu. Dumnezeu celui botezat, că va avea parte de toate făgăduinţele Sale minunate.


Omul este in stare sa adune nu doar greseli, ci si noroc (termen folcloric, partial sinonim cu har). Nici o sporire nu se face fara ascultare si fagaduinta. HANNAH ARENDT fagaduinta politicii Editie si introducere de JEROME KOHN.


Dumnezeul Sfintei Treimi #fagaduinta lui Dumnezeu. A te face “frate” cu necuratul, este sinonim cu a te înfrăţi cu păcatul, . Ediţie şi introducere de JEROMEKOHN. Aceasta este mângâierea mea în necazul meu: că făgăduinţa Ta îmi dă.


De fapt daca am cauta un sinonim perfect pentru credinta acesta este incredere. Citește alte articole despre: ierodiaconul Vasile de la Mănăstirea Bistrița, veșnicie, viață veșnică, promisiune, făgăduinţă, mântuire, ce este mantuirea, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare