joi, 18 iulie 2019

Cluj laguna albastra distanta

Lacul denumit ”Laguna Albastra” este situat la aproximativ de kilometri de Cluj-Napoca, in comuna Aghireșu, judetul Cluj. Distanta Cluj Napoca - Laguna Albastra in kilometri si mile. Distanta auto (cu masina) si in linie dreapta (cu avionul), cat dureaza si cati km sunt intre Cluj .

Satul Aghiresu se afla la aproape km nord-vest de Cluj. Pentru a merge la Laguna albastra trebuie sa ne abatem pe drumul din. Intr-un mal inalt, aflat spre est, se observa doua gauri mari ce par de la distanta intrari de pestera (foto 11). Lacul Laguna Albastră din localitatea Aghireșu, judeţul Cluj este celebru în toată România pentru apa albastră ca cea a mării Mediterane, .

Cluj-Napoca Aghireşu distanţa rutieră. Laguna Albastra din Aghires,Cluj este un loc minunat in care te poti relaxa cu. Laguna Albastra,pozitionata in vecinatatea comunei Aghireşu,la o distanta de . Laguna Albastră, o altă comoară a Clujului!


Un mic paradis pe care nu trebuie să îl ratezi! Mulţi dintre noi dorim să evadăm departe . Un loc cu adevărat deosebit, lacul Laguna Albastră, cu iz de Mediterană situat la de kilometri de municipiul Cluj-Napoca oferă o atmosferă . Laguna Albastra din localitatea Aghiresu este localizata la o distanta de aproximativ de km de orasul Cluj Napoca, fiind o locatie cu un puternic potential . Aghireșu, Laguna Albastră: descriere cu multe imagini, localizare, GPS, contact.

Unul dintre cele mai exotice trasee de biciclete din judeţul Cluj are ca punct culminant Laguna albastră, un lac superb format pe locul unei foste . Descriere: Am putea spune lejer ca acest loc este Laguna Albastra de Cluj sau Aghires:) Lacurile aparute intre haldele de steril ale exploatarii de nisipuri . Strandurile din Cluj sunt doar pentru cei curajosi, care nu se tem nici de. In aceste conditii, o evadare perfecta este Laguna Albastra de langa Aghires. Desi distanta pana la aceasta capodopera in care natura si omul au . La Taifas Destinatii Turistice Unice ''Laguna Albastră'' dintre dealurile.


Localizată la o distanță de aproximativ de kilometri de orașul Cluj . Laguna Albastra se afla in apropierea comunei Aghiresu din judetul Cluj si este in topul celor minuni care trebuie vizitate in Romania si alte . Traseu: Cartier Dâmbu Rotund – Baciu – Suceagu – Mera – Viștea – Gârbău – Aghireș Fabrici – Laguna Albastră . Laguna Albastră - lac antropic La km de aglomerația urbană a Clujului, în apropierea comunei Aghireșu, se întinde lacul Laguna. Printre obiectivele turistice demne de vizitat sunt lacul Laguna Albastră,. Distanța Cluj-Napoca - Satul Arghișu: km. Laguna albastra se afla la km de Cluj-Napoca. Accesul la acest lac se poate face pe rute.


Prima din Cluj, pe drumul care duce spre Zalau, . Laguna Albastră se găsește la km de Cluj Napoca, în apropierea. Distanța între Barajul Lacul Tarnița și municipiul Cluj Napoca este de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare