vineri, 19 iulie 2019

Spalare fara apa

Spalarea fara apa (engl. waterless car wash) este o tehnologie eco avansata, prin care orice suprafata vopsita, din sticla, oglinda, plastic, acril, pvc, crom, inox, . Ati achizitionat un flacon ELEVEN ONE si doriti sa testati tehnica de spalare fara apa. Franciza Spalare in Parcare ofera oportunitatea de a deveni distribuitor solutie spalare fara apa.

ECO TYRE SHINE Solutie de curatare, protectie si intretinere a suprafetelor din CAUCIUC, PIELE, VIN. Cum poti sa-ti speli masina in minute FARA APA cu doar EURO? Cu un produs revolutionar: ELEVEN ONE.


Solutie spalare fara apa Reflex Dry, 800ml la eMAG, pret avantajos.

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Solutie nanotehnologica de spalat autoturismele fara apa. Ideal pentru cine vrea sa dea un serviciu de curatare a masinilor clientilor . Produsele din gama ECO ACT: tehnologia verde de spalare fara apa, sunt ecologice, Eco - friendly, Enviro, uşor de utilizat, oriunde si orican pentru a curăţa, . Actionand ecologic cu linia de produse ECO ACT poti spala uscat (spala fara apa) obtinand o curatare, lustruire, protectie a vopselei superioare fata de spalarea . Spălătoria fără apă – o idee „furată“ de la armata americană.


E destul de ieftin, lei la fiecare spălare uscată şi durează cam 10-minute . Speli fara apa, merge motorul fara ulei. Solutiile noastre sunt ecologice si indeparteaza murdaria de pe masina fara a zgaria sau a matui vopseaua.

Suprafetele lasate in urma spalarii fara apa sunt . Spalare auto fara apa cauciucuri (waterless car wash). Pearl Professional - Spalare auto fara apa profesională . Mi-a zis ca-mi arata el o noua modalitate de a spala masina :). Franciza Eleven One ofera prin francizatii sai servicii de spalare auto fara apa. Aceste servicii au costuri cu materia prima mai mici decat o spalatorie . Smartwax SmartOne 150ml - Spalare fara Apa - este un produs ecologic ce respecta normele de protectie a mediului inconjurator si reda autoturismului . SPALARE IN PARCARE - spalare auto fara apa. Prolong Waterless Wash Shine a fost prima soluţie de spălat fără apă şi în continuare domină piaţa vestică ca şi cel mai performant produs de spălare fără apă.


Discutie despre Spalare fara apa din sectiunea Review Produse Auto. Spalarea auto fara apa este o tehnologie noua care spala, curata, ceruieste, creaza stralucire, revigoreaza pigmentii vopselei, si protejeaza suprafetele, intr-o . ECHT2O este cu totul o noua solutie de curatare fara apa si un potentiator de luciu care are la baza ani de cercetare si dezvoltare din partea CarPro . Manusi de igienă umede spalare fara apa, piele sensibilă. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots.


Spalatorie auto fara apa, dezvoltata in franciza. Initial, focusul nu era atat pe spalarea fara apa, cat pe o alternativa mobila la traditionala spalatorie auto fixa, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare