vineri, 2 octombrie 2015

Aspirator henry 200

Aspiratorul profesional Henry este performant și celebru, iubit și apreciat de utilizatori din întreaga lume. Henry oferă curațenie profesională tuturor, cu o . Mult mai mult decat o fata zambitoare !

Henry aduce curățare profesională tuturor, folosind caracteristici inovatoare. Magazine şi preţuri - Aspiratoare, masini de curatat Numatic HVR 200-Henry de la RON! HVR 2Henry) Date tehnice: - Putere: 1200W . A putere motor : 6W tensiune alimentare : 2V, 50-Hz nivel de zgomot : dB rezervor pentru praf : L putere de sucțiune : 23mm .

Un aspirator performant pentru praf si lichide. Aspiratorul profesional Henry este performant si celebru, iubit si apreciat de utilizatori din intreaga lume. Saci de praf pentru Numatic Henry HVR200A. Te rugăm să alegi peria potrivită pentru diametrul tubului de la aspiratorul tău. Expediere gratuită în orice țară . HVR 200A Henry - Aspirator pentru praf.


Caracteristici tehnice: clasa energetică A putere motor : 6W tensiune alimentare : 2V, 50-Hz nivel de zgomot . Aspiratoare Produse Asemanatoare cu: Aspirator Henry HVR200-- PRET incepand de la 1Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare