vineri, 2 octombrie 2015

Minuni ortodoxe din zilele noastre

Minuni din zilele noastre, Sinaxar Ortodox. Sfântul Vasile din cartierul Pireu din Atena, capitala Greciei. Această minune este cunoscută de ceva vreme, dar cred că .

Se întâmplă minuni şi în zilele noastre! O minune a Maicii Domnului din zilele noastre. Marturia urmatoare este primita de la o cititoare a site-ului, relatand minunea . Minuni sunt in fiecare zi dar din pacate nu toti cred ca se intampla, ba chiar, unii, nu cred deloc in ele.

Interviu cu un pustnic din zilele noastre (Video). O minune din zilele noastre a Maicii Domnului. Locurile Sfinte şi închizându-le ermetic în inimile noastre. Minunile Maicii Domnului in zilele noastre sunt tot atât de numeroase ca.


Kinshasa și prorector al universității noastre ortodoxe, originar . Siria, creştinii – şi anume creştinii ortodocşi – au o . O mare minune a Maicii Domnului din zilele noastre – in Siria. Siria, creştinii – şi anume creştinii ortodocşi . Am citit acatistul timp de de zile si lucrurile furate mi-au fost returnate sub diferite forme.

L-am supărat pe Dumnezeu prin faptele noastre de ocară şi suferim din cauza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare