joi, 1 octombrie 2015

Caut gazda cisnadie

Primesc in gazda in cisnadie, pe termen lung, o familie, este un apartament cu camere. Cuplu cautam chirie cuplu tanar, fara copii, cu venituri stabile, cautam . Inchiriere Garsoniera camere Cisnadie Cisnadie , Sibiu 1€.

Primesc o persoana serioasa sau doua in gazda vezi detalii. Anunturi apartamente si garsoniere de inchiriat Cisnadie. Apartament de inchiriat la casa in Cisnadie judetul Sibiu.


Schimb Apartament camere mp, central cu ap camere.

Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Găsește imobile de închiriat în cisnădie la cele mai bune prețuri. Vezi aici imobile de închiriat pentru cisnădie. Caut sa inchiriez apartament cu sau camere in cisnadie ,preferibil total mobilat si utilat.


Cisnadie Gazda pe anunturi online. Cert este ca apoximativ de familii din Cisnadie care au avut norocul sa primeasca o locuinta in aceste blocuri ANL de la lac s-au grabit anul . Este vorba despre cartierul de locuinte construit de Kirschbaum pe banii „Primariei Cisnadie” bani imprumutati de la BCR Sibiu vreo 2. Anunțuri gratuite Garsoniere de închiriat din Cisnadie, Sibiu pe Lajumate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare