joi, 1 octombrie 2015

Program carrefour sarbatori

Programul Special de Sarbatori al hipermarketurilor Carrefour Romania. Carrefour va asteapta cu varietate larga de produse. Aici veti gasi raioane diverse: Bacanie.

Macelarie; Legume si fructe; Produse . Carrefour se integreaza si in Sibiul European Draga consumatorule sibian, din Noiembrie venim in orasul tau! Carrefour va deschide al 20-lea hipermarket . Universul de casa - raioanele cu produse pentru casa au fost reorganizate astfel incat toate produsele necesare echiparii dormitorului, baii, bucatariei.

Până în data de decembrie, lanţul de supermarketuri Carrefour va avea un program de funcţionare normal, iar în Ajunul Crăciunului . PROGRAM CARREFOUR de Crăciun și de Anul Nou. Iată care este programul gigantului Carrefour în perioada imediat următoare. Pâna în Ajunul Craciunului, hipermarketurile Carrefour vor avea, cu unele exceptii, program . Programul magazinelor de Sarbatori.


Pana la ce ora sunt deschise Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Selgros pana de Craciun . Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland şi Lidl vor avea un program de funcţionare special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare