miercuri, 15 aprilie 2015

Curatatorie haine piele intoarsa iasi

Serviciile noastre se adreseaza produselor din piele naturala si blana: cojoace haine din piele naturala haine din blana. Spalatoria – Curatatoria ecologica Butterfly, va ofera pe langa servicii profesionale de. BUTTERFLY – spalatorie haine Iasi , dispune de infrastuctura necesara.

Iasi Expert te ajuta sa faci economie de timp. Curatam rapid si cu profesionalism orice tip de haina de piele, fuste, pantaloni, scurte,. Spalatorie haine, Spalatorie covoare si mochete, Spalatorie lenjerie, Curatatorie haine, Curatare perdele si draperii, Curatatorie haine de piele si blana, . Curatatorie haine piele si spalatorie haine - sfaturi utile de urmat pentru protejarea si mentinerea hainelor ca noi pentru un timp indelungat.

Pagini similareCuratatorie pentru haine din piele. Dupa ce a facut furori anul trecut in cercul tau de prieteni, este timpul ca haina din piele sa treaca printr-o revizie tehnica . In acest moment suntem prezenti in cinci locatii din Iasi. F” pe eticheta capacitate extraordinara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare