luni, 27 aprilie 2015

Gradina zoologica cluj

Inca o veste minunata pentru clujeni: avem gradina zoologica la Cluj, dupa ce ani am tot asteptat-o! Clujul nu a avut niciodata o gradina zoologica, asa ca fac eu una. Asa a gandit un roman care a muncit din greu in Germania, iar la revenirea in .

Zooparc Cluj - Parcul de animale - Moara de Vant - Ciurila, com. Parcul este un concept diferit fata de gradinile zoologice clasice, iar intentia gazdelor este de . Grădina zoologică de la Cluj se află pe un deal în apropierea orașului și are o suprafață de aproximativ ha. Gradina Zoologica Cluj- Parcul de animale Moara de Vânt Cluj.

Parcul de Agrement ”Moara de vânt” din Ciurila, de lângă Cluj; Parcul de. Acolo e o gradina zoologica unde multe animale stau in spatii . Nadasel, 2 Cluj-Napoca, Cluj, România. Cluj există un parc zoologic, unde puteţi vedea, mângâia şi hrâni câteva zeci de specii de animale?


In Cluj-Napoca exista un spatiu dedicat unei Gradini Zoologice, chiar daca multi clujeni nu stiu acest lucru. Astfel, in Planul Urbanistic General .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare