luni, 20 aprilie 2015

Leoni pitesti pareri

Forum Leoni Wiring Systems - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii,. Dar la Pitesti nu lucreaza nimeni? Forum Dacia Group RenaultMar 2014Forum Ford Romania - Totul despre mediul de lucru, interviu. Mar 2014Forum Lear Corporation - Totul despre mediul de lucru, interviu.


Informații suplimentare cu privire la grupul LEONI. Aruncă o privire asupra celor trei locații din Romania in Ara Bistriţa și Pitești. Noua angajati ai societatii de cablaje Leoni, care lucreaza pentru uzina Dacia-Renault, au fost.

Leoni Wiring Systems Pitești angajează muncitori necalificați pentru producția de cablaje auto. Condițiile impuse de angajator pentru . Sa mearga Draxlmaier la alte locatii- in Pitesti abia asteapta cei de la Leoni sa se mute la Lisa. Conform ofertei depusă la AJOFM Argeş, SC Leoni Wiring Systems Piteşti – Bascov caută 1de muncitori necalificaţi pentru ansamblarea şi . Grupul Leoni deţine trei fabrici în România, la Ara Bistriţa şi în Piteşti, unde lucrează în jur de 10.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare