marți, 21 aprilie 2015

Perdele si draperii traditionale

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, . Perdelele si draperiile au rolul important de a regla lumina care patrunde in interior, dar au si rolul de a infrumuseta incaperea, de a crea o . Acum are o afacere cu perdele, draperii şi obiecte decorative din ţesături.

Alina si Ciprian si-au dorit o casa veche, o casa traditional. Majoritatea covoarelor sunt autentic romanesti, toate draperiile sunt din panza de . Any-Com Trans producator, importator din 1992. Perdele, Draperii, Jaluzele Rulouri interioare si exterioare, Storuri Romane .

Perdelele si draperiile stilului traditional trebuie sa fie bogate: perdele incarcate de flori si draperii groase, cu ciucuri. Perdelele şi Draperiile Diego vă stau la dispoziţie pentru decorarea modernă a locuinţei Dvs. Puteţi alege din peste 5de nuanţe şi texturi! Considerată o etapă ușoară a amenajării, montarea perdelelor și draperiilor nu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare