marți, 22 august 2017

Angajari galati 2016

Angajez OSPĂTAR (minim 18- 20lei), CAMERISTĂ (minim 16- 18lei), LUCRĂTOR ÎNTREȚINERE la o pensiune în Delta Dunării, poate fi și o . Anunțuri gratuite Locuri de muncă din Galati, Galati pe Lajumate. Joburi disponibile in Galați pe Indeed.

Sâmbătă, Decembrie 2006:00 . Scris de Valeria Tataru Luni, Decembrie 2016. Galați, București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Ploiești, Craiova,.

Galați, Piatra Neamț, Pitești, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Râmnicu . Locuri de muncă în Galați în administrație (autorități și instituții publice). Job-uri de director, consilier, inspector, auditor, referent. Găsește un job în Galaţi rapid și simplu.


Locuri de muncă în Galaţi (joburi), județul Galaţi. Angajări în martie 2017: Primaria Municipiului Galati. Publica anununturi pe publicu oferte de locuri de munca in tara si stranatate. Locuri de munca in Galati din toate domeniile.


Angajeaza-te la companii de top din Romania si strainatate.

Alege un loc de munca part-time, full-time, proiect . Job-uri de la cei mai doriti angajatori din Galati te asteapta pe Hipo. Cauta joburi in functie de oras, domeniu si functia pe care ti-o doresti. Caută cele mai noi joburi din Judeţul Galaţi pe Careerjet, motorul de căutare de joburi.


Acoperă toate domeniile de activitate. Angajari Angajam pentru sectorul de productie : - ingineri chimisti; - ingineri patiserie;, Galati galati, 2016-10-13:50. Locuri de munca din Galati: Electrician alarme, interfoane, control acces, cctv, Asistent manager, Tehnician-optometrist. Poti trimite CV-ul tau in numai minute!


Societate comerciala angajeaza Agenti Vanzari, cu virsta intre si ani, pentru vanzare door to door, in judetul Galati. Kaufland angajează coordonatori distribuţie presă la Brăila, Buzău, Caransebeş, Constanţa, Deva, Focşani, Galaţi, Hunedoara, Ploieşti, Timişoara. Galati organizeaza selectie de personal in vederea angajarii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare