marți, 15 august 2017

Babysitter cluj oferte

Găsește aici jobul tău bonă în cluj-napoca, cluj cu Trovit. CLUJ-NAPOCA , angajez sistenta MF. Personal curatenie in Cluj-Napoca.

Baby sitter, astept oferte in zona CLuj. Bona Joburi disponibile in Cluj-Napoca pe Indeed. Bone Cluj cu experienta, recomandari, interviu audio si video. Sunt studenta la Facultatea de Stiinte Economice si .

Ma numesc Diana, am avut ocazional grija de copii. Bona e cel ma frumos job pe care îl . Agentie selectie Bone, Babysitter, Menajere si Asistenti Varstnici. Doreste sa lucreze in localitatea: Cluj-Napoca.


Disponibilitate de prograore,Program de noapte,1-zile pe saptamana.

Familie italiana cu resedinta in Catania ( Italia ) si Constanta (Roamania) este in cautarea unei baby sitter, interna sau full time , iubitoare de copii, disponibila in . Locuri de munca Babysitter - România, angajari Babysitter. CERINTE persoana rabdatoare si deschisa, care iubeste copiii OFERTA . Suntem agentia clujeana care din 20va ofera servicii de selectie si plasare de personal casnic: baby-sitter, bone, menajere, personal. Agentii bone, babysitting, menaj, ingrijire varstnici,Cluj Napoca Cluj,Cluj-Napoca.


Recrutare si plasa forta de munca Ingrijire varstnici Marea Britanie Oferte de . AgentiaMatrimoniale Mira Cluj scrive: Suntem Agentia Clujeana care Va ofera servicii de selectie si plasare personal casnic: menajere, bone, persoane . Acum zile - Agentia Surion, ani experienta, selecteaza: bona, baby-sitter, menajera, ingrijitoare. Căută-ți locul de muncă: bona babysitter în Cluj-Napoca. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55.


Anunturi oferte angajare bone Cluj Napoca. In aceasta sectiune puteti gasi anunturile pentru posturile de bona disponibile in Cluj Napoca. Daca doriti sa activati ca bona (babysitter), menajera sau sa ajutati la ingrijirea unui batran in Cluj-Napoca, va rugam sa completati formularul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare