miercuri, 30 august 2017

Spalatorie auto tunel pret

UTILAJE PROFESIONALE PENTRU SPALATORII AUTO CU PERII : : : : CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA BEAUTY CAR o companie specializata in . Oferte produse si servicii: spalatorie auto tunel. Producatori, distribuitori, furnizori - utilaj TUNEL pt spalatorii auto.

Veniti sa experimentati cele mai bune si mai complete servicii de spalatorie auto din Bucuresti. Puteti beneficia de serviciile noastre de luni . Utilaje industriale Produse Asemanatoare cu: vand spalatorie auto tip tunel cu perii - PRET incepand de la 1Lei. Spalatorie auto - Lalo La ce pret a ajuns aceasta investitie la care ne-ai trimis.

Un TUNEL AUTO este dotat cu perii rotative de tip CARLITE . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit. Spalatoria automata tunel este de provenienta italiana. Cand spui utilaje pentru spalatorii auto, gandul te duce la acel banal furtun cu apa,.


Descoperiti spalatorie auto la preturi reduse (produse). Spalatorii Auto - Tunel, pentru autoturisme sau autocamioane de la Aisfan S. Vand spalatorie auto automata tunel, Wash Matic, inaltime spalare m, perii . Sim Car Wash este o spălătorie auto tip „tunel” situată în Iaşi, şos.

Preturile sunt atractive şi reflectă grija pe care o acordăm clientului şi maşinii sale, deoarece . Este cea mai modernă şi rapidă spălătorie auto automatizată din România. Curăţenia interioară – inclusă în preţul prestaţiei. Condiţiile meteo şi nu numai pot lăsa amprente vizibile pe maşina ta.


Spălătoriile MOL îţi stau la dispoziţie pentru a reda farmecul maşinii tale. Vand URGENT Spalatorie Auto Automata Tunel-TammerMatic RoboJet. In pret intra inclusive demontatul, ambalat, transport si montat. Spalatorie auto Eurotunel pe Ritmului Rate Topic:.


Inainte de intrarea in tunel masina este prespalata cu spuma si clatita cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare